Kosova OSH

Click here to edit subtitle

News

DORACAK PER MJEKET DHE MBROJTJA E TYRE NGA COVID-19

Posted by saracinif on August 17, 2020 at 8:35 AM

Shoqata Kosovare për Siguri dhe Shëndet në Punë - KOSHA, në kuadër të implementimit të proektit nga EU ( Mundësimi i kulturës parandaluese për siguri dhe shëndet në punë në Kosovë 2019/414-268),dhe në kuadër të aktiviteteve të rregullta të saja, ka bërë përkthimin e Doracakut për luftë kundër COVID-19. Ky doracak është prodhuar nga autoritetet Kineze për nevojat e spitaleve dhe njësive tjera mjekësore me qëllim të informimit të personelit mjekësor me metodat e përdorura në spitalet në Kinë.Shpresojmë se kjo është vetëm një kontribut i vogël në ndihmën e përballimit të kësaj Pandemie nga ana e KOSHA dhe se e njejta do ti shërbejë personelit mjekësor në Kosovë. Në linkun më poshtë mund të gjinden doracakët në gjuhën Shqipe dhe Angleze.

http://project-balcanosh.net/2020/04/21/manuali-i-trajtimit-dhe-parandalimit-covid-19/

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

41 Comments

Reply Amanda
5:52 PM on February 2, 2021 
Hola! I've been reading your blog for a while now and finally got the bravery too
go aheazd and give yyou a shout out from New Caney Tx!
Just wanted to merntion krep up the greaat work!
https://heidi51.mypixieset.com/can-you-superscore-sat-essay/
Essay iss a really reasonably reasonably priced essay
creating services. Obtain your customized essays penned in time,and Assured rem markable grades with all the most
affordable expense.
write an essay online
write an essay online
Reply Jamosret
3:00 AM on May 31, 2021 
Helpful posts. With thanks.
https://topessaywritingbase.com/
Reply Jamosret
1:54 PM on June 3, 2021 
You said this exceptionally well!
https://topswritingservices.com/
how to write a essay about myself
writing service
leadership college essay
essay writings
how to write an autobiography essay for college
essay writing services reviews
how to write a good english essay
couseworks
how to write college application essays
paper helper
essay writing service online
online dissertation
essay helper app
https://smilevault1.webs.com/apps/blog/show/48256738-comprar-bitc
oins-con-tarjeta-de-cr
Reply Jamosret
2:59 AM on June 4, 2021 
Appreciate it, Numerous write ups.
https://scoringessays.com/
how i can write essay
help writing paper
writing movie titles in essays
thesis editing
civil service essay
essays writing service
how to write a argumentative essay
writing dissertation
how to write an conclusion for an essay
writing dissertations
writing an essay introduction
online dissertation
college essay help online
https://kehillathisrael.webs.com/apps/guestbook/
Reply Jamosret
3:48 PM on June 4, 2021 
Perfectly expressed genuinely! .
https://service-essay.com/
all college essays
research dissertation
college essay pdf
dissertation writing
college stress essay
resume writing service
how to write a critique essay on an article
how to write an argument essay
on writing the college application essay
thesis editing
college application essay writing service
cpm homework help
how to write a critical lens essay
https://contest101.webs.com/apps/guestbook/
Reply Jamosret
4:45 AM on June 5, 2021 
You explained it effectively.
https://englishessayhelp.com/
online essay services
writing dissertation
how to write application essay
resume writing services
the best essay writing service
thesis editing
college essay review services
mathematics homework
writing essays for scholarships
couseworks
how to write a good essay for college
doctoral dissertations
service to others essay
https://contest101.webs.com/apps/guestbook/
Reply Jamosret
5:35 PM on June 5, 2021 
Position certainly considered.!
https://ouressays.com/
essay writer
write papers
how to write a business essay
url=https://bestessayseducationusa.com/ says...
homeworks help

college comparison essay
professional resume writing service
how to write a professional essay
url=https://paperwritingservicestops.com/ says...
help in thesis writing

write an essay about your life experience
coursework
writing a literature essay
url=https://definitionessays.com/ says...
research dissertation

college essay online help
https://contest101.webs.com/apps/guestbook/
Reply Jamosret
6:40 AM on June 6, 2021 
Nicely put. Kudos!
https://definitionessays.com/
how to write better essays
custom writings
essay on why i want to go to college
write my essays
good college application essays
paper writing services
good college essays
writing dissertations
can t write essays
how to write an argument essay
how to write an essay for college admission
cheap essay writing services
writing essays for college
https://kehillathisrael.webs.com/apps/guestbook/
Reply Jamosret
7:36 PM on June 6, 2021 
Fantastic stuff. Many thanks!
no prescription pharmacy
https://ericb.webs.com/apps/guestbook/
Reply Jamosret
3:59 PM on June 8, 2021 
You've made your stand extremely nicely!!
https://topessayservicescloud.com/
custom essay writing sites
https://englishessayhelp.com/
harvard college essay
https://discountedessays.com/
buying essays
https://essayssolution.com/
essay write
https://kawo.webs.com/apps/blog/show/18188362-memories-in-kudu-co
Reply Jamosret
5:21 PM on June 9, 2021 
Incredible tons of awesome material!
https://dissertationwritingtops.com/
essays to buy
https://bestessayscloud.com/
academic essay writing
https://essayextra.com/
help starting an essay
https://writingthesistops.com/
essays on community service
https://eentaartvoorjou.webs.com/apps/guestbook/
Reply Jamosret
6:33 PM on June 10, 2021 
Superb data. Thanks a lot.
https://essayextra.com/
writing an analysis essay
https://discountedessays.com/
custom essay writing sites
https://freeessayfinder.com/
writing synthesis essay
https://theessayswriters.com/
how to write a poetry analysis essay
https://customundergroundart.webs.com/apps/guestbook/
Reply Jamosret
8:06 PM on June 11, 2021 
Superb forum posts. With thanks!
https://theessayswriters.com/
essay help forum
https://topswritingservices.com/
how to write a comparison and contrast essay
https://topswritingservices.com/
history essay help
https://bestessayseducationusa.com/
essay on college education
https://newdigitaladvertisingblog.webs.com/apps/blog/show/4893502
1-online-marketing-and-the-importance-of-mindset
Reply Jamosret
10:18 PM on June 12, 2021 
Nicely put. Thanks.
https://writingthesistops.com/
how to write a citation in an essay
https://theessayswriters.com/
how to write a argumentative essay
https://topswritingservices.com/
cheap essay writing service us
https://topswritingservices.com/
argumentative essay college
https://connolly99farrell.webs.com/apps/blog/show/48447210-i-want
-to-insure-my-irish-car-in-the-uk-
Reply Jamosret
12:26 AM on June 14, 2021 
Valuable postings. With thanks.
https://topessayssites.com/
photo essay website
https://topessaywritinglist.com/
english essay writers
https://topessayservicescloud.com/
write a comparison essay
https://bestessayscloud.com/
english essay help online
https://vittrup47sexton.webs.com/apps/blog/show/48336121-kerugian
-main-game-judi-togel-di-internet