Kosova OSH

Click here to edit subtitle

News

28 Prilli Dita Botërore për SSHP

Posted by saracinif on August 17, 2020 at 8:20 AM

Në këtë ditë Botërore kurr kujtohen edhe ata të cilët e dhanë jetën në vend të punës, KOSHA së bashku më Universitetin UBT dhe në vazhdën e aktivitetit të projektit - Mundësimi i Kulturës Parandaluese për SSHP në Kosovë- i cili është i mbështetur nga Zyra e Unionit European në Kosovë.

Linku deri tek debati i organizuar:  https://www.youtube.com/watch?v=lem-p8lFPKM&t=447s


Poashtu në shënimin e kësaj ditë, projekt administratori i projektit të lartëpërmendur, Gëzim Xërxa,  mori pjesë në Televizionin TV SYRi - në Gjakovë!

Linku deri tek emisioni: https://www.youtube.com/watch?v=Z-KBgwbC3c4&t=186s

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments