Kosova OSH

Click here to edit subtitle

News

Debati i parë me faktorët relevant për SSHP

Posted by saracinif on August 17, 2020 at 8:10 AM

Me datën 21.05.2020 u mbajt takimi në distancë që ka për qëllim vazhdimin e aktiviteteve të KOSHA-s, nga Projekti “Mundësimi i kulturës parandaluese nga fushën e Sigurisë dhe Shëndetit në Punë''

Linku deri tek videoja:https://www.youtube.com/watch?v=_qt8ubVxWXs&t=199s

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments