Kosova OSH

Click here to edit subtitle

News

ANGAZHIM I EKSPERTEVE PER LEGJISLACION DHE EDUKIM NGA SIGURIA DHE SHENDETI NE PUNE

Posted by saracinif on February 21, 2020 at 11:10 PM

Të nderuar kolegë

 

Shoqata kosovare për siguri dhe shëndet në punë – KOSHA, shfrytëzon rastin së pari të Ju njoftojë se në kuadër të kësaj shoqate, eshtë duke u implementuar Proekti- Mundësimi i kulturës parandaluese për siguri dhe shëndet në punë në Kosovë.

Në kuadër të proektit, KOSHA i informon anëtarët e vetë se janë paraparë disa aktivitete nga fusha e sigurisë dhe shëndetit në punë, ku do të ketë nevojë për ekspert nga fusha e legjislacionit dhe edukimit.

Të gjithë të interesuarit që kanë dëshirë të angazhohen në cilësinë e ekspertit në këtë fushë, Keni mundësi të dërgoni një letër interesi të bashkangjitur me CV. Gjerë me datën 09.03.2020.

 

KOSHA

Fatmir Saraçini

[email protected]

 

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments